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Guanaja 70% dark chocolate Blended Origins Grand Cru blocks 3 kg View larger

Guanaja 70% dark chocolate Blended Origins Grand Cru blocks 3 kg

Valrhona

Valrhona

025.106

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Guanaja 70% dark chocolate blocks (3 x 1 kg), Blended Origins Grand Cru.
Pure cocoa butter
Bittersweet and Elegant.

Named after the now-famous Carribean island where Christopher Columbus landed in 1502, Guanaja offers a completely original blend of cocoas, with subtle Criollo, and powerfully fragant Trinitario and Forastero.
This Grand Cru has a high cocoa content and is surprisingly bitter, but the range is full of warm notes. The recipe, of course, remains a closely guarded secret.

More details

Guanaja 70% dark chocolate Blended Origins Grand Cru blocks 3 kg - Average rating: 10 - Best rating: 10 - Number of reviews: 16

82,40 €tax incl.

78,10 €tax excl.

More info

Applications:
- Ganache chocolate: yes
- Coating: yes
- Molding: possible
- Ganache patisserie: yes
- Mousse: yes
- Sauce: yes
- Ice cream and sorbets: yes
- Chocolat drink: yes
- Decoration: yes
- Glaze: yes
- Cream: yes

Tempering gragh: Melting T1 (55/58°C or 131/136°F) -> Crystallisation T2 (28/29°C or 82/84°F) -> Working T3 (31/32°C or 88/90°F)

Tempering technique (by l'Ecole du Grand Chocolat):
1 - Melt the couverture for 12 hours in order to ensure that the cocoa butter is properly melted.
2 - Check that the temperature is T1.
3 - Temper the required amount of couverture, making sure that you always have some warm couverture in reserve.
4 - Stir regularly and check that it is at setting temperature T2.
5 - Stop cooling the mass and immediately raise the temperature to T3 by:
- adding warm couverture at T1
- warming it in a bain-marie
- warming it in a microwave oven (400/500 W max, so as not to burn it)
6 - Check that the couverture is at working temperature T3 and stir regularly to ensure that the temperature, and thus setting, is evenly distributed.

Ingredients: cocoa beans, sugar, cocoa butter, emulsifier (soya lecithin), natural vanilla extract.
May contains traces of nuts, milk and egg proteins, gluten and peanut.

Composition: sugar 29% - fat 42%

Storage: To best preserve the qualities of Valrhona chocolate, store in a dry, dark place at 10-16°C

Avis

Guarana bloc 3kgs
Béatrice P. le 11/09/2018 Avantageux et excellent Valrhona
TB
Marie Martine M. le 21/11/2016 Merci beaucoup : correspond exactement à notre attente = produits et rapidité !
Guanaja 3 kgs
Béatrice P. le 22/02/2020 Le classique pour pâtisserie, très bon
Guanaja
Béatrice P. le 20/02/2024 Délicieux, amateur de chocolat 70%
Valrhona 3kgs
Béatrice P. le 12/01/2017 Comme d'habitude fidèle a leur réputation, très bon
Chocolat noir 70 % extra
Marie Martine M. le 08/02/2018 Ce chocolat est parfait pour fondre délicatement et servir à la fabrication de chocolat fourré (chocolat + crème fleurette ou beurre de baratte + noisettes ou amandes grillées et pilées).
Impeccable, merci !
Hervé C. le 21/02/2021 Très satisfait par le produit et le délai de livraison
EXCELLENT !
Marie Martine M. le 10/03/2017 Chaque commande est traitée immédiatement. Produit de qualité. Rapidité de livraison. Merci encore !
Notre préféré
Marie Martine M. le 15/11/2018 Le chocolat que nous préférons pour accompagner le café, faire les moelleux, etc...
Bien
Gilles D. le 18/10/2021 Pas encore reçu
Idem
Gilles D. le 01/11/2023 Idem ci-dessu
MERCI
Marie Martine M. le 22/10/2021 Depuis plusieurs années nous sommes sur le Guanaja 70 % mariage de Grands Crus : excellents ! Merci pour tous vos bons produits, merci pour votre rapidité de réaction (livraison aussi), merci pour votre dévouement et votre gentillesse
Bloc 3kgs
Béatrice P. le 07/11/2023 Parfait
Excellent
Hervé C. le 26/10/2021 On en profite tant que ce n'est pas interdit en tant que drogue douce.
GUANAJA 70%
Jean-Pierre M. le 30/10/2020 conforme
Guanaja 3kgs
Béatrice P. le 06/02/2020 Excellent

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