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Dulcey 32% blond chocolate Gourmet Creation beans 500 g

Valrhona

Valrhona

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Dulcey 32% blond chocolate beans, Gourmet Creation.
Pure cocoa butter
Creamy and Toasty.

Dulcey is a smooth, creamy chocolate with a velvety and enveloping texture and a warm, golden color. The first notes are buttery, toasty and not too sweet, gradually giving way to the flavors of freshly-baked shortbread with a pinch of salt.

Repackaging by Labo&Gato.

More details

Dulcey 32% blond chocolate Gourmet Creation beans 500 g - Average rating: 9 - Best rating: 10 - Number of reviews: 21

18,95 €tax incl.

17,96 €tax excl.

More info

Applications:
- Ganache chocolate: yes
- Coating: no
- Molding: yes
- Ganache patisserie: yes
- Mousse: yes
- Sauce: yes
- Ice cream and sorbets: yes
- Chocolat drink: yes
- Decoration: yes
- Glaze: yes
- Cream: yes

Tempering gragh: Melting T1 (45/48°C or 113/118°F) -> Crystallisation T2 (26/27°C or 79/81°F) -> Working T3 (28/29°C or 82/84°F)

Tempering technique (by l'Ecole du Grand Chocolat):
1 - Melt the couverture for 12 hours in order to ensure that the cocoa butter is properly melted.
2 - Check that the temperature is T1.
3 - Temper the required amount of couverture, making sure that you always have some warm couverture in reserve.
4 - Stir regularly and check that it is at setting temperature T2.
5 - Stop cooling the mass and immediately raise the temperature to T3 by:
- adding warm couverture at T1
- warming it in a bain-marie
- warming it in a microwave oven (400/500 W max, so as not to burn it)
6 - Check that the couverture is at working temperature T3 and stir regularly to ensure that the temperature, and thus setting, is evenly distributed.

Ingredients: cocoa butter, sugar, whole milk powder, dried skimmed milk, whey (milk), butter (milk), emulsifier (soya lecithin), natural vanilla extract.
May contains traces of nuts, egg proteins, gluten and peanut.

Composition: sugar 28,8% - fat 45%

Storage: To best preserve the qualities of Valrhona chocolate, store in a dry, dark place at 10-16°C

Avis

Lucille K. le 09/11/2017 Top !!!!
Merveilleux
Sevan M. le 12/01/2018 Chocolat très savoureux, un régal
awesome
Liping w. le 11/01/2017 Thank you Labo&Gato~ the package were been packaged really well, the customer service are also exellent !
Chocolat
Quocvi T. le 16/09/2018 Parfait
Commande
Mary Z. le 20/12/2018 Très bon produits
Bon je suppose
Karine v. le 08/05/2020 Je n'ai pas reçu ma commande qui devait m etre livrée le 06/05 ???
Très bon produit
Matthias T. le 14/11/2017 Très bon produit
Très bon produit
Véronique R. le 25/12/2018 Une valeur sûre que sont les chocolats valrhona
..
Patricia P. le 28/07/2017 ..
excellent
Catherine U. le 02/12/2019 Parfait très aromatique en goût
chocolat blond
Monique p. le 28/04/2018 correspond à mes attentes ,je n'ai pas encore fait mon gateau mais je ne manquerai pas de vous faire savoir le résultat
Dulcey
Sylvie D. le 26/11/2017 pas encore testé
excellent
Anne B. le 27/11/2017 Ce chocolat est de très bonne qualité et d'un goût exquis pour les entremets ou autres desserts
Très bien
Joelle B. le 02/03/2017 satisfaite
Parfait
Myriam F. le 08/03/2017 En total accord avec mes attentes. Le goût la texture sont parfaites
très bon produit
Gaelle C. le 10/03/2017 très bon produit
très déçu
Flavie B. le 23/12/2019 très déçu, aprés pesage de ce que j'avais besoin, il n'y avait que 420g dans un paquet de 500...... j'appelle ça du vol, ou un gros oubli, mais bon....
Très bon
Annie g. le 01/12/2018 Un bon goût de biscuit
Livraison sans problème.
Jocelyne L. le 31/10/2017 Je suis restée sur ma visite dégustation chez Valhrona , ravie d'avoir pu trouver chez vous le chocolat que j'avais beaucoup aimé. Votre distribution et contact m'a donné toute satisfaction. M. Lecointre.
Chocolat Dulcey
Stéphanie h. le 20/04/2021 Parfait
Découverte
Claude D. le 26/03/2019 Pas encore utilisé, mais la promo permet de faire des essais justement !

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