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Dulcey 32% blond chocolate Gourmet Creation beans 3 kg

Valrhona

Valrhona

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Dulcey 32% blond chocolate beans, Gourmet Creation.
Pure cocoa butter
Creamy and Toasty.

Dulcey is a smooth, creamy chocolate with a velvety and enveloping texture and a warm, golden color. The first notes are buttery, toasty and not too sweet, gradually giving way to the flavors of freshly-baked shortbread with a pinch of salt.

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Dulcey 32% blond chocolate Gourmet Creation beans 3 kg - Average rating: 10 - Best rating: 10 - Number of reviews: 19

93,40 €tax incl.

88,53 €tax excl.

More info

Applications:
- Ganache chocolate: yes
- Coating: no
- Molding: yes
- Ganache patisserie: yes
- Mousse: yes
- Sauce: yes
- Ice cream and sorbets: yes
- Chocolat drink: yes
- Decoration: yes
- Glaze: yes
- Cream: yes

Tempering gragh: Melting T1 (45/48°C or 113/118°F) -> Crystallisation T2 (26/27°C or 79/81°F) -> Working T3 (28/29°C or 82/84°F)

Tempering technique (by l'Ecole du Grand Chocolat):
1 - Melt the couverture for 12 hours in order to ensure that the cocoa butter is properly melted.
2 - Check that the temperature is T1.
3 - Temper the required amount of couverture, making sure that you always have some warm couverture in reserve.
4 - Stir regularly and check that it is at setting temperature T2.
5 - Stop cooling the mass and immediately raise the temperature to T3 by:
- adding warm couverture at T1
- warming it in a bain-marie
- warming it in a microwave oven (400/500 W max, so as not to burn it)
6 - Check that the couverture is at working temperature T3 and stir regularly to ensure that the temperature, and thus setting, is evenly distributed.

Ingredients: cocoa butter, sugar, whole milk powder, dried skimmed milk, whey (milk), butter (milk), emulsifier (soya lecithin), natural vanilla extract.
May contains traces of nuts, egg proteins, gluten and peanut.

Composition: sugar 28,8% - fat 45%

Storage: To best preserve the qualities of Valrhona chocolate, store in a dry, dark place at 10-16°C

Avis

Severine M. le 08/11/2017
Mireille P. le 21/11/2016
Dulcey 32% chocolat blond
claude s. le 23/11/2020 Ce chocolat est tellement délicieux que l'on peut réellement développer une addiction.
Julia D. le 26/11/2016
RAS
Joffrey g. le 20/02/2024 RAS
délicieux délicieux
jacqueline b. le 02/06/2023 ce chocolat est un délice dans mes pâtisseries et même tel quel pour une petite envie de gourmandise
produit
Joffrey g. le 02/03/2024 très bon produit
ok
Anna L. le 24/06/2021 ok
Très bon
Philippe J. le 30/03/2020 Addictif !
dulcey
Chantal e. le 27/10/2022 très bon chocolat que nous avons gouter il y a quelques temps je recommande ce produit facile a travailler et très bon
Quand on aime, on ne compte (presque) pas
MARTIN G. le 24/02/2021 Dulcey en lui-même est, pour mes proches et moi-même, excellent. Quant à la livraison, elle a été très rapide, les produits étaient bien protégés et le livreur aimable. Que demander de plus (si ce n'est, bien sûr aucun impact ni sur la ligne ni sur la santé ;D) ?
Excellent
Véronique r. le 15/11/2018 C'est pour mon fils qui est chocolatier, très bon produit pour des chocolats de noël. Livraison rapide
Super
Sandra M. le 03/03/2021 Impeccable merci
Une vraie gourmandise
JOËLLE C. le 31/10/2023 Un délice .
chocolat blond Dulcey
Madeleine L. le 26/02/2022 Véritable addictive de ce chocolat pour la pâtisserie , mais aussi à déguster comme ça.
Top
Ghizlane H. le 28/02/2022 Top
Une douceur à croquer
Carole M. le 31/12/2020 Fond très bien, un petit goût de caramel inégalé, aussi bon en pâtisserie qu'à croquer ...
Dulcey
Laurence B. le 16/03/2022 Parfait
emballage
Suzanne B. le 04/05/2017 ce sachet était ouvert au niveau de sa partie supérieure !!!! se trouvait au fond du carton!

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