Invert sugar Gallia 1 kg View larger

Invert sugar Gallia 1 kg

Louis François

Louis François

018.1401J

3700434800128

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Invert sugar, also called Trimoline, is a white paste used in pastry and confectionery to slow down the crystallisation process of sugars. It has several advantages :
- it improves the doughs shelf life and texture
- it balances the humidity rate
- it allows a crispy and golden crust
- it maintains the products softness and freshness
- it enhances and conserves the flavours
- it avoids desiccation when defrosting
- it brings the necessary sugars to develop the flavour, colour and texture.

It is generally used in bakery and viennoiserie, pastries and biscuits, ganaches, sorbets and ice creams. It is 20 to 25% sweeter than sugar.

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Invert sugar Gallia 1 kg - Average rating: 10 - Best rating: 10 - Number of reviews: 11

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Ingredient : invert sugar syrup.

Direction of use : 2 to 5% of your preparation.

Avis

SUCRE INVERTI GALLIA 1 KG
Jean-Pierre M. le 13/06/2017 date limite d'utilisation un peu courte 03/18 j'aurais aimé un plus petit conditionnement
Produit conforme
Diane V. le 30/07/2017 Prix intéressant
Parfait
Raphaelle p. le 16/01/2019 Parfaitement emballé et bien reçu
Pas encore eu le temps de l utiliser
Brigitte D. le 12/03/2020 Je reviens vers vous dès utilisation
Parfait
Martine L. le 18/02/2019 Pas encore utilisé
Ok
Ana Maria D. le 15/02/2018 Ok
Tb
Florence G. le 14/09/2017 Trop bien dans les gâteaux
UCRE INVERTI GALLIA 1 KG
Jean-Pierre M. le 13/07/2018 date de péremption au 02 2019 un peu limite Vu les quantités que j'utilise, la bonne moitié va partir à la poubelle voir pour vendre de plus petite quantité
Très bien
Annie g. le 01/12/2018 Pour la patisserie
Indispensable
Caroline S. le 15/03/2019 Très bon produit
Super produit
Frederic C. le 11/08/2018 Suoer

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