Pastry fondant 1 kg View larger

Pastry fondant 1 kg

Caullet

Caullet

301.298047

3215450023074

Volume discounts

Quantity Discount You Save
3 5% Up to 1,18 €
6 10% Up to 4,71 €
This pastry fondant with a firm texture, is traditionally used to ice élairs, religieuses, millefeuilles. It is also used to make Guinettes.

More details

Pastry fondant 1 kg - Average rating: 10 - Best rating: 10 - Number of reviews: 6

7,85 €


Available


Add to wishlist

More info

Ingredients : sugar, glucose syrup, water.

Directions for use : take the needed quantity and heat at 35°C, if possible in a double-pan. This white pastry fondant can be colored or flavoured.

Avis

Bien
Christophe G. le 13/12/2018 Ras
fondant patissier
Joelle l. le 03/04/2019 super
Parfait
Raphaelle p. le 16/01/2019 Parfaitement emballé et bien reçu
FONDANT BLANC
Patrick M. le 04/12/2017 habitué à ce produit
Bien
Céline D. le 18/02/2018 Utilisée pour la couverture d’un millefeuille, parfait
FONDANT BLANC PÂTISSIER 1 KG
Patrick M. le 01/03/2019 r a s

30 other products in the same category: