Pastry fondant 1 kg View larger

Pastry fondant 1 kg

Caullet

Caullet

301.298047

3215450023074

Volume discounts

Quantity Discount You Save
3 5% Up to 1,18 €
6 10% Up to 4,71 €
This pastry fondant with a firm texture, is traditionally used to ice élairs, religieuses, millefeuilles. It is also used to make Guinettes.

More details

Pastry fondant 1 kg - Average rating: 10 - Best rating: 10 - Number of reviews: 11

7,85 €

More info

Ingredients : sugar, glucose syrup, water.

Directions for use : take the needed quantity and heat at 35°C, if possible in a double-pan. This white pastry fondant can be colored or flavoured.

Avis

Bien
Christophe G. le 13/12/2018 Ras
fondant patissier
Joelle l. le 03/04/2019 super
Parfait
Raphaelle p. le 16/01/2019 Parfaitement emballé et bien reçu
tres bien
Serge c. le 02/06/2020 pas encore reçue
Attente
Jean paul B. le 13/12/2019 ?
très bon et pratique
Helene j. le 30/03/2020 produit parfait
+++++++
sandra l. le 18/12/2019 +++++++
FONDANT BLANC
Patrick M. le 04/12/2017 habitué à ce produit
Bien
Céline D. le 18/02/2018 Utilisée pour la couverture d’un millefeuille, parfait
FONDANT BLANC PÂTISSIER 1 KG
Patrick M. le 01/03/2019 r a s
fondant blanc
martine v. le 30/09/2019 je l'utilise déjà et c'est un bon produit.

30 other products in the same category: